Σελίδες

Σάββατο 30 Ιουλίου 2011

Βραχιολακια

Καλοκαιρινά βραχιολάκια με κορδόνακια και κηρόσπαγγους σε διάφορα χρώματα ..χαντρες ..κοχυλακια..πέρλες μικρές και διαθεση για παιχνιδι.. 






ΒΡΑΧ-3

Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

Βραχιόλι και σκουλαρίκια



Ένα καλοκαιρινό σετ σε θαλασσινά χρώματα  .Για το βραχιόλι χρησιμοποίησα κορδόνι με κόμπους ενδιάμεσα στις χάντρες..κ για τα σκουλαρίκια έφτιαξα κρίκους ...





ΣΕΤ-22

Κυριακή 24 Ιουλίου 2011

Κολιέ

Καλησπέρα σας .. θα σας δείξω ένα κολιέ που εκανα .. είναι μακρύ με αλυσίδα σε χρυσό χρώμα και ενδιάμεσα χάντρες , σπείρες με χρυσό σύρμα που έφτιαξα και πέρλες σε μπλε απόχρωση , κορδέλες και κεντρικό σχέδιο μια καρδιά με σύρμα ..μέσα της πέρασα χάντρες μικρές σε τιρκουάζ χρώμα και κόκκινες λίγο μεγαλύτερες και δημιούργησα μικρές σπείρες στο κέντρο της 





Κ-2

Παρασκευή 22 Ιουλίου 2011

Κολιέ

Ένα κοντό κολιέ με ντίζα σε ασημί χρώμα και πέρασα χάντρες σε μωβ και τυρκουάζ χρώματα .. και μεταλλικά στοιχεία ενδιάμεσα 




Κ-1

Τετάρτη 20 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ

Κοχυλάκια.. σε μωβ κ άσπρες αποχρώσεις.. μεταλλικοί αστερίες .. κορδέλες διάφορες ..πολλέςςςςςςςς χαντρούλες σε διάφορα χρώματα και λευκό κοράλι στρογγυλό για τα σκουλαρίκια ..περασμένα σε λευκό κορδόνι και έτοιμο το καλοκαιρινό σετάκι .. 






ΣΕΤ-21

Δευτέρα 18 Ιουλίου 2011

Βραχιολάκια για το πόδι αλλά και το χέρι

Πριν από λίγες μέρες η Έφη έφτιαξε ένα... αστραγαλάκι και μου άρεσε πάρα πολύ το έδειξα στην μικρή μου και ενθουσιάστηκε.. ήθελε να φτιάξουμε για να το φορέσει και εκείνη στην παραλία .. 
σας παρουσιάζω λοιπόν τ' αποτελέσματα με τις χαντρούλες μας 







και επειδή η ιδέα ήταν πολύ καλή είπαμε να δοκιμάσουμε την ίδια λογική και για το χέρι .. και έγινε όμορφο κ εντυπωσιακό φορεμένο ..





ΒΡΑΧ-2

Κυριακή 17 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ

Στην προηγούμενη μου ανάρτηση σας έδειξα ένα σετ με σύρμα στο ασημί.. δείτε το ίδιο στην κόκκινη του απόχρωση




ΣΕΤ-19

Πέμπτη 14 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Μενταγιον

Σήμερα ήρθε η παραγγελία μου κ επιτέλους είδα από κοντά το εργαλείο για την διαμόρφωση συρμάτων τον μαλαφα  κ φυσικά αμέσως τον δοκίμασα.. η αρχική σκέψη ήταν για περουβιανά σκουλαρίκια ακολουθώντας τις οδηγίες της πολυτάλαντης  Έφης  αλλά λίγο δεν μου έστρωναν οι κλωστές λίγο το ένα λίγο το άλλο .. άλλαξα σκέψη και είπα να δοκιμάσω με σύρμα και ημιπολύτιμους λίθους ... κ το αποτέλεσμα που άρεσε πολύ ... ελπίζω και εσάς 


Για τον λαιμό πέρασα σε μαύρο κορδόνι το ίδιο σχήμα με τα σκουλαρίκια  κ μικρά στοιχεία σε ασημί χρώμα 

Οι πέτρες είναι με τσιπς από  ημιπολύτιμους  λίθους σε διάφορα χρώματα 


Είναι η πρώτη μου απόπειρα σε αυτή την τεχνική και περιμένω την γνώμη σας και τις συμβουλές σας ... 


ΣΕΤ-16

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

Σκουλαρίκια

Σκουλαρίκια με φίλντισι καρδιές, και μικρές άσπρες χάντρες ..στο κέντρο μια μαύρη για αντίθεση 



ΣΚ-20

Δευτέρα 11 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ 
σε χρώματα μαύρο -άσπρο σχέδια  Van Cleef & Arpel style   και ασημί αλυσίδα





ΣΕΤ-13

Σάββατο 9 Ιουλίου 2011

Σκουλαρίκια

Καλημέρα σας ...
Καλο σαββατοκύριακο να έχουμε όλοι..
Σήμερα θα σας δείξω κάτι που έφτιαξα πριν μέρες.. βέβαια η αρχική σκέψη ήταν για ζευγάρι ..αλλά όταν τελείωσα το πρώτο κ το δοκίμασα διαπίστωσα ότι ήταν αρκετά μακρύ ..κ αν είχε κ το ταίρι του θα βάραινε πολύ το πρόσωπο ..ίσως.. το ένα όμως..μου άρεσε πολύ φορεμένο .. καλοκαιράκι είναι .. τα χρώματα φωτεινά ..όποτε το άφησα μοναχούλη του κ σας το παρουσιάζω ... επίσης  να παρακαλέσω όποιος/α  ξέρει  που μπορώ να βρω ν αγοράσω μέσω internet  τέτοιους κρίκους μικρότερους όμως με θέσεις από κάτω  να μου πει.. γιατί όσο κ να έψαξα δεν κατάφερα να βρω..


και φορεμένο 


ΣΚ-21

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Σκουλαρίκια

Αυτή είναι η πρώτη μου απόπειρα να κάνω κάτι με χαλκό.. δεν έχω καμία απολύτως ιδέα πως δουλεύεται κ για την όλη διαδικασία αλλά ήθελα να κάνω μια δοκιμή.. έκανα τις καρδούλες όλα οκ όλα μια χαρά αλλά δεν ήξερα πως να λειάνω το γύρω - γύρω .. όποτε είπα να το προσθέσω σε ένα άλλο υλικό.. στον πηλό ... κ πάλι καρδούλες αλλά λίγο πιο μεγάλες για να "πατήσει" μέσα το σχέδιο με τον χαλκό .. μια τρυπούλα για να περάσω το συρματάκι κ υπομονή να στεγνώσει.. Από πάνω κ μια χαντρούλα στα παρόμοια χρώματα κ έτοιμα τα σκουλαρικάκια.. Ελπίζω να δείξετε κατανόηση..είναι η πρώτη μου επαφή με τον χαλκό.. φυσικάααα κάθε συμβούλη δεκτή :)

Χ-ΣΚ 1

Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ

Σήμερα έφτιαξα κάτι σε χρυσό .. .άσπρες μεγάλες χάντρες για τα σκουλαρίκια μέσα σε σπείρες από σύρμα  κ οι μικρότερες είναι άσπρες χάντρες μάτι της γάτας όπως λέγονται .. κ η ίδια ακολουθία κ στο κολιέ...Μου αρέσουν αυτές οι πέτρες, το μάτι της γάτας λέγεται πως προστατεύει από ατυχήματα και το άσθμα. Τα "μάτια" μας χαρίζουν αισιοδοξία και μια πιο ενεργητική αντιμετώπιση της ζωής.Σκορπίζει την αρνητική ενέργεια από την αύρα και προσδίδει προστασία. 







ΣΕΤ-15

Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Σετ σκουλαρίκια - Κολιέ

Ενα άκρως καλοκαιρινό σετακι.. απλή κατασκευη.. ειχα τον αστερια απο τις περσινές μου διακοπες, εναν υπεροχος σε γυαλί ασπρος με χρωματα ..κ ειπα λιγακι να τον στολισω.. Πηρα λοιπον κορδονακι.. χαντρουλες σε διαφορα χρωματα κ εκανα το κολιε... κ επειδη ηθελα κ σκουλαρικια..  πηρα κρικους απλους..περασα τις χαντρουλες μου κ ετοιμο το σετακι ..



ΣΕΤ-14

ΣΚ-22