Σελίδες

Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Χριστουγεννιατικα αρχεια 1



Εχω συγκεντρωσει όλα τα ποστ μου για τις γιορτες των Χριστουγεννων κ της Πρωτοχρονιας..χωρισμενα κατά κατηγοριες κ θα τα βαλω ξανα γιατι οι μερες οι γορτινες πλησιαζουν..
Θα ξεκινησω με τις συνταγες


1*Συνταγες για γλυκα Χριστουγεννων     
Βασιλόπιτα ... έλατο τούρτα ....κουραμπιέδες με αμύγδαλο ..ελατο με σοκαλατένια σου ...μελομακαρονα ... σοκολατένιο ρολο με καστανα..χιονισμενο κεικ..μελομακαρονα με καρυδια ...χριστοψωμο κ.α.  για γιορτες σκέτη γλύκα !!



2*Γιορτινές συνταγες Χριστουγεννων   
Ας προετοιμαστούμε  για το  τραπέζι το γιορτινό.. στο παρακάτω αρχείο θα βρείτε συνταγες για χριστουγεννιατικα μπισκότα ευκολα  .. βασιλόπιτα με ροδοπεταλα .. μπουκιτσες κουραμπιεδες πανευκολους κ πεντανόστιμους ...Εγκ νογκ...Τιραμισού Πρωτοχρονιάς..ροξακια ...διπλες.. πολλες διαφορετικές συνταγες για μελομακάρονα κ κουραμπιεδες ...χριστουγεννιατικη μακαροναδα ...κοτοπουλο γεμιστο Θράκης ... κορμο με σοκολατα ...βασιλοπιτα τούρτα .. βασιλόπιτα Σμύρνης ...χριστουγεννιατικα κεκάκια  κ.α.
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!


5 σχόλια:

Blogger fan είπε...

καλημερα λενακι.καλο μηνα.οι συνταγες που μας δινεις ειναι χρησιμες πολυ.ειδικα τωρα την περιοδο των γιορτων.τα κατεβασα μολις τωρα αλλα ανοιγουν με προγραμμα που δεν γνωριζω(doc)μπορεις να μου πεις απο που θα το κατεβασω αυτο το προγραμματακι,γιατι δεν εχω ιδεα.

Unknown είπε...

Καλημερα αναστασια. Δεν νομιζω να ειναι σε μορφη που θα σε δυσκολεψει..επειδη ομως τα ανεβασα περσυ αυτα τα αρχεια κ δεν πολυθυμαμαι ,οταν παω σπιτι θα τα τσεκαρω να δω τι ακριβως ειναι κ θα σου εξηγησω

Blogger fan είπε...

πολλες πολλες καλησπερες καλο μηνα λενακι.οποτε μπορεσεις το κοιτας και μου λες.

Unknown είπε...

anastasia εγώ τα διαβάζω κανονικά με το Microsoft office ..δεν σου ανοιγουν εσενα?

Blogger fan είπε...

οχι και δεν ξερω γιατι,θα πω τον αδερφο μου να το κοιταξει που ξερει καλυτερα τα πραματα.σ'ευχαριστω πολυ παντως λενακι.