Σελίδες

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Βραχιόλια με καουτσούκ

Καλώς σας βρήκα.. τέλος οι διακοπές δυστυχώς..τα κεφάλια μέσα τώρα και επιστροφή  στην καθημερινότητα μας .. ήταν όμορφα όμως.. θα σας δείξω φωτογραφίες σε άλλη μου ανάρτηση.. για σήμερα οι πρώτες μου προσπάθειες για βραχιολάκια με καουτσούκ .. είχα δει ένα βίντεο στο youtube για κάτι άλλο και η κοπέλα φορούσε παρόμοια.. κ πήρα από εκεί την ιδέα.. ψάχνοντας όμως μέσω goggle για να βρω που μπορώ ν αγοράσω τα υλικά άλλο ήθελα άλλο βρήκα .. έπεσα πάνω στην γειτόνισσα και πολυτάλαντη Μπέττυ  στο blog  της και είδα και εκεί την δική της δουλειά .. ( ΥΣ Μπεττύ μου σ ευχαριστώ για την ανταπόκριση στο email )
Δείτε λοιπόν τι έφτιαξα εγώ.. τα λάτρεψα τα βραχιολάκια αυτά.. φοριούνται είτε μόνα τους είτε πολλά μαζί ..

Αν κ στην φωτογραφία δεν πολυφαίνεται ..είναι φεγγαρόπετρα και αμέθυστος 
πέρλες - μωβ κ τυρκουάζ χάντρες - λουλουδάκια swarovski

ασημένια στοιχεία..λουλουδάκια κ ζώδια  .. swarovski πράσινα και στο άλλο φρουτάκια καλοκαιρινά
swarovski πετρούλες  σε σχήμα λουλουδιού και τσιπς αμέθυστου 



φεγγαρόπετρα και τυρκουάζ  χάντρα 


ΒΡΑΧ-5
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ο Αμέθυστος είναι η πέτρα του μυαλού. Φέρνει ηρεμία και διαύγεια όπου υπάρχει άγχος και σύγχυση. Φορέστε Αμέθυστο αν θέλετε να έρθετε σε επαφή με τη διαίσθηση, τα συναισθήματά σας ή τις αξίες σας. Βοηθάει στην αφομοίωση της πνευματικής γνώσης, του μυστικισμού και της ψυχικής ενθύμησης. Σας βοηθάει να ξεκολλήσετε από αρνητικά συναισθήματα όπως είναι ο θυμός, το μίσος και η ενοχή. Επίσης βοηθάει να ξεφύγετε από το αλκοόλ, τη βουλιμία και από άλλες εξαρτήσεις. Είναι πολύ καλή για όσους φορτώνουν πολύ, καταπονούνται υπερβολικά ή δέχονται καταιγισμό πληροφοριών. Θεωρείται εξαιρετικά......πνευματική πέτρα, βοηθάει στον διαλογισμό, ενισχύει την ευγένεια σε ένα άτομο, την ψυχική ικανότητα, εσωτερική ειρήνη και θετική μεταμόρφωση. Πολλοί υποστηρίζουν πως πρέπει να ονομάζεται η "πέτρα του μετασχηματισμού". Είναι επίσης κρύσταλλος προστασίας. Ιδανική για όσους ασχολούνται με την πνευματική καθοδήγηση σε άλλους, σε ενεργοθεραπευτές και σε συμβούλους.

Η Φεγγαρόπετρα (moonstone) χαρακτηρίζεται από το γοητευτικό της παιχνίδι με το φως! Οφείλει το όνομά της στο μυστήριο λαμπύρισμα, το οποίο φαίνεται διαφορετικό ανάλογα με το πώς πέφτει πάνω  της το φως. Τα παλαιότερα χρόνια, λεγόταν πως σε αυτή την λάμψη έβλεπες την ημισέληνο και τις φάσεις της σελήνης. Επίσης πίστευαν ότι η πέτρα είχε μεγαλύτερες δυνάμεις όταν είχε πανσέληνο.Συμβολίζει την αγάπη, τον αλτρουισμό, την ελπίδα και τη θηλυκή δύναμη. Φέρνει καλή τύχη, βοηθά στο διαλογισμό, αμβλύνει τα συμπτώματα της κλιμακτηρίου και βοηθά στη διατήρηση της νεότητας. Προσφέρει ένα πολύ δυνατό συναίσθημα της ηρεμίας και γεμίζει αυτόν που το φοράει με αγάπη και θηλυκή ενέργεια.

11 σχόλια:

SpIrToKoYto είπε...

καλώς ήρθες...μέσα τα κεφάλια και για μας από σήμερα...
υπέροχα τα βραχιόλια σου...-:))

Νίκη είπε...

Είναι πολύ όμορφα! Διακριτικά και καλόγουστα.Σιγουρα φορεμένα 2-3 μαζί θα κάνουν ένα πολύ καλοκαιρινό σύνολο!

despina είπε...

Λένα ευχαριστώ για τις ευχές σου!!!!τα βραχιολάκια σου υπέροχα!!!!

ιρινι είπε...

Λενάκι, wellcome back!!!!!
Τι ομορφα βραχιολάκια !!!!!με εντυπωσιάζεις κάθε φορά με τις ομορφιές σου!!!
Φιλιά!!

ArtAtHome είπε...

πολυ πολυ ομορφα ολααα

Fanypap είπε...

Πολύ όμορφα και χαρούμενα βραχιολάκια Λένα μου!!! Ευχαριστούμε και για τις πληροφορίες για τους ημιπολύτιμους λίθους, μας ενδιαφέρουν πολύ! μπράβο σου!!! φιλάκια.

'ASTIL" είπε...

Είναι πάρα πολύ όμορφα!
Φιλιά

MariaAvonGirl είπε...

Λένα κάνεις υπέροχη δουλειά!!! Τα βραχιόλια είναι πανέμορφα!!! Ξέρεις εγώ ψάχνω βραχιολάκια Η κολιέ με το γράμμα άλφα (Α)φτιαγμένα με καουτσούκ ή με σκοινάκι μαύρο!

Αναστασία είπε...

Πανέμορφα όλα τα βραχιολάκια. Πρόσφατα πειραματίστηκα κι εγώ με κακουτσούκ κι έκανα ένα βραχιολάκι στην ανηψιά μου.

Ειρηνη Σ είπε...

Λενα πολυ ομορφα τα βραχιολακια σου !!!!και οι πληροφοριες για τις πετρες πολυ καλες σευχαριστουμε
καλο υπολοιπο καλοκαιριου γιατι ακομη δεν τελειωσε
να εισαι καλα

Unknown είπε...

σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας για αλλη μια φορα