Σελίδες

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

Δωράκια πάνε κ έρχονται

Πριν λίγες μέρες πήρα το δωράκι μου από την maya ..ο μπέμπης της με επέλεξε στην κλήρωση που έγινε για το giveaway της και κέρδισα μια πρωτότυπη καρφίτσα.. γύρισα λοιπόν από την δουλειά και βρήκα ένα ωραιότατο φάκελλο με το δώρο μου και ένα      σημείωμα από την γλυκιά Maya που πρόσφατα γίναμε κ "γειτόνισσες " και στο facebook ..
καμαρώστε λοιπόν το δωράκι μου



Την Δευτέρα θα φύγει από μένα ένα δώρο για την Σοφία από το μπλογκ creation by heart ..η σοφία κληρώθηκε στην ανταλλαγή δώρων της greecycle να πάρει κάτι από μένα .. δεν θα σας δείξω όμως τι επέλεξα να της στείλω για να μην χαλάσει η έκπληξη..

και για το τελος θα σας δείξω την εκπληξη της σωτηρίας στο blog  της.. μου είχε ένα βραβείο και σας το παρουσιάζω όλο καμαρι :)))

ΥΣ σε λίγες μέρες θα κάνω το φθινοπωρινό μου give away το νου σας

8 σχόλια:

Andria είπε...

Πάντα να είσαι τυχερή! Περιμένουμε με ανυπομονησία το φθινοπωρινό give away. Καλή Κυριακή να περάσετε

sophia είπε...

Καλημέρα!!!! Περιμένω με αγωνία το δώρο μου! Φιλακια!

ΕΥΓΕΝΙΑ είπε...

Μπράβο μπράβο. Ο τίτλος της ανάρτησης πολύ πετυχημένος! Πάντα τέτοια!

maya =^o^= είπε...

χαίρομαι πολύ που σου άρεσε!!!πάντα καλότυχη να είσαι!!ευχαριστώ πολύ γι'αυτή την ανάρτηση σου!!!!!πολλά γατοφιλάκια απο τον μπέμπη!!!!!! :))

reine είπε...

Καλησπέρα στην τυχερή ... τυχερή επίσης speaking :))) H καλή μας Maya (και φυσικά ο μπέμπης της που με επέλεξε) μου χάρισε μια επίσης πανέμορφη καρφίτσα!!! Αν κ δεν με θέλουν οι κληρώσεις...αυτήν τη φορά στάθηκα κι εγώ τυχερή! Φιλιά γειτόνισσες :)

maya =^o^= είπε...

@reine να ξαναπάρεις μέρος και στο επόμενο!!έγιναν 200 οι αναγνώστες μου και λέω να το γιορτάσω με δωράκια!!!!

Unknown είπε...

Καλή μου Λένα και για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη που είδα το βραβειάκι σου σε ανάρτηση! Να 'σαι καλά και πάντα τέτοια! Φιλιά
Υ.Γ.: Αν μπορείς διόρθωσε την εικόνα! Έχει γίνει κάποιο μπέρδεμα και πολλοί έχουν αναρτήσει λάθος εικόνα! Δικό μου το λάθος! Συγνώμη για την ταλαιπωρία!

Unknown είπε...

ευχαριστω πολυ κοριτσια :)