Σελίδες

Κυριακή 25 Μαρτίου 2012

Βραχιόλια με καουτσουκ

Καλησπέρα σας... εύχομαι να περασατε όλες μια όμορφη ημέρα σήμερα κ να χαρήκατε την παρέλαση ή οτι τέλος πάντως έκανε η καθε μια.. 
Το μεσημέρι αργά έβλεπα μια εκπομπή και είχε ένα θέμα για τα βραχιολάκια αυτά τα πολυφορεμένα την μόδας της εποχης με το λεπτο pvc η οποια μόδα έγινε βέβαια επειδή πολύ απλά φορέθηκαν απο παρουσιαστριες της τηλεόρασης διαφημιστηκαν κ ξετρελαν όλους .. πολλές απο εμας τα έχουμε φτιαξει αλλες με τον δικο μας τροπο κ γουστο αλλες με τον τροπο που πρωτοκυκλοφορησαν .. αυτο που εγω εχω την αντίρρηση μου ειναι σε δυο πραγματα.. 1)νομιζω οτι  δεν θα γινοταν μοδα  κ τοσο trendy αν δεν τα φορουσαν οι επωνυμες.. και 2) οι τιμες που ακουω κ διαβαζω για τα "αυθεντικα" και απο κάποια προφιλ ή σελίδες  ειναι εξωφρενικες .. για το ιδιο βραχιολι ιδια υλικα 3πλασια τιμη ..ελεος ! μιλαμε για ενα απλο βραχιολακι με λεπτο Pvc  κ ενα δυο κρεμαστα ..ας ηρεμησουμε λιγακι.. 
Τελος παντων.. ηθελα να το μοιραστω αυτο μαζι σας να μου φυγει :) και θα χαρώ  να διαβάσω κ την γνώμη σας ...

Σήμερα θα σας δείξω καποια βραχιόλια με το χοντρο το 5αρι καουτσουκ που ειναι κατοπιν παραγγελιας κ ετοιμα για ..αναχωρηση ..




 **********************************************************************

αυτά τα δύο.. είναι για το πιο αγαπημενο μου χεράκι σε όλο τον κόσμο <3



8 σχόλια:

Andria είπε...

Αχ, πόσο δίκιο έχεις!!!! Και αναρωτιέμαι πραγματικά πως γίνεται τόσος ντόρος για το τίποτα...

SPYRIDOULA είπε...

Συμφωνώ κι εγώ!Είναι πολύ όμορφα βέβαια αλλά τα βλέπω σε κάτι τιμές εξωφρενικές με δεδομένο οτι η κατασκευή τους δεν είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα!Πάντως τα δικά σου είναι τέλεια!!!!Καλή εβδομάδα!

debbgoud είπε...

τα δικά σου όμως είναι πολύ κομψά και πρωτότυπα!!!

el.mar είπε...

Λένα μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και στο 1 και στο 2....Ειδικά στις τιμές βρε παιδί μου αν είναι δυνατόν!!!
Πάντως τα δικά σου μ'αρέσουν πάρα πολύ!!!!!Μπράβο σου!!!!
Πολλά φιλιά...καλή εβδομάδα!!!!!

Taelia88 είπε...

Ντόρος για το τίποτα!! Συμφωνώ (βγάζω τα τέσσερα που φοράω στο χέρι μου)!! Το χοντρό καουτσούκ εδώ που τα λέμε είναι πιο όμορφο και δεν γυρνάνε γύρω-γύρω τα εκνευριστικά διακοσμητικά! χε! χε!

Taelia88 είπε...

Ντόρος για το τίποτα!! Συμφωνώ (βγάζω τα τέσσερα που φοράω στο χέρι μου)!! Το χοντρό καουτσούκ εδώ που τα λέμε είναι πιο όμορφο και δεν γυρνάνε γύρω-γύρω τα εκνευριστικά διακοσμητικά! χε! χε!

Unknown είπε...

Σας ευχαριστω πολυ για τα σχολια σας βλεπω συμφωνουμε για το θεμα κοριτσια.. να πω οτι τα βραχιολια που εφτιαξα στο συγκεκριμενο θεμα δεν ειναι με το λεπτο το γνωστο Pvc αλλα με το φαρδυ το χοντρο καουτσουκ ..μονο τα δυο τελευταια εχουν το λεπτο αλλα ειναι πολλα μαζι σε ενα

Χρυσούλα είπε...

Πεστα Χρυσοστομη.....!!!!!!!!!!ναι ειναι ομορφα χαρουμενα καλοκαιρινα νεανικα και πολλα αλλα......αλλα πολυ φασαρια για το τιποτα.....ολες οι παραλλαγες που κυκλοφορησαν ηταν πολυυυυυυυ καλυτερες απο το πρωτοτυπο!!!!!!!!Οσο για τα δικα σου.....ειναι πανεμορφα και ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ!!!!!!!!ΦΙΛΟΥΣΚΙΑ!!!!