Σελίδες

Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Κολιέ

Κολιέ  με κομματάκια από τον λίθο Ιασπίς , κούμπωμα μπροστά και κορδόνια για τον λαιμό 
Ο ίασπις συνδέεται με την ηρεμία, την ευχαρίστηση, τη συμπόνια, τη φροντίδα, την παρηγοριά, τη γαλήνη, την ολοκλήρωση, την ολότητα και έχει θεραπευτικές ιδιότητες. Αυτός ο λίθος είναι κατάλληλος για όσους χρειάζονται περισσότερες οργανωτικές ικανότητες. Είναι για να ενισχύει και δυναμώνει το θάρρος και τη δύναμη της θέλησης. Λέγεται ότι προειδοποιεί για κινδύνους από άδικες πράξεις άλλων. Φοριέται ο λίθος αυτός σαν φυλαχτό


Κολιέ με αλυσιδα σε χρώμα γκρι/γραφίτη μεταλλικό και μεγάλες χάντρες απο πορσελάνη λευκές με μαυρο και μωβ 


Κολιέ με τριπλή ντίζα και αχάτη 
O Αχάτης χρησιμοποιείται για να αυξήσει τη σωματική δύναμη και τη μακροζωία. Χρησιμοποιείται συχνά σε ερωτικά μάγια και φοριέται επίσης για να αποφεύγονται οι φθονερές σκέψεις και η μοχθηρία. Κάποτε πιστευόταν ότι ήταν ο κυριότερος φρουρός κατά της μαύρης μαγείας, και των δαιμόνων. Υπάρχουν πολλά είδη αχάτη - δύσκολα διακρίνονται από το χρώμα ή από σημάδια - από τα οποία το καθένα έχει πιο συγκεκριμένες και παραδοσιακές ενέργειες και ιδιότητες.


Βραχιόλι και κοντό κολιέ με πέρλες μικρές και με διάφορα στοιχεία..

Κολιέ μακρύ με λαμπερή ασημί αλυσίδα χοντρή ,χάντρες Τσεχίας σε ανοιχτό πράσινο και ένα λουλούδι στις ίδιες αποχρώσεις


 και ένα από τα αγαπημένα μου κολιέ για το τέλος .. μακρύ με χάντρες που έχουν κομμάτια απο φίλντισι μέσα ..πολύχρωμες..κ στο κέντρο μια χάντρα πορσελάνης σε τυρκουάζ αποχρώσεις

7 σχόλια:

debbgoud είπε...

πολύ όμορφα!!!

jenny είπε...

Πολύ όμορα Λενάκι μου μπράβο....αλλά πολύ δουλειά βρε παιδί μου....πολύ δουλειά....φτάνει πια ! έλα από το σπιτάκι μου να παίξουμε να ξεκουραστείς λιγάκι.....φιλιά πολλά.

Taelia88 είπε...

Πανέμορφα όλα!! Μπράβο σου!! Μου αρέσει να διαβάζω πληροφορίες για τις πέτρες και που χρησιμοποιείται η κάθε μία!! Καλό βράδυ να έχεις!!

Daphnofila art jewelry είπε...

Πάρα πολύ όμορφα όλα.Μπράβο σου.Καλό απόγευμα.

χρυσάνθη είπε...

Πολύ όμορφα όλα!!Αυτές οι πορσελάνινες χάντρες είναι υπέροχες!!Ο ίασπις βοηθά την οργανωτική ικανότητα ??? Μάλλον χρειάζομαιμιά μεγάλη πέτρα μπας και καταφέρω να βάλω τάξη στις μπογιές και στα πινέλα μου!!χαχαΚαλή εβδομάδα!!!

el.mar είπε...

Πόσο όμορφα!!!Ξεχώρισα λίγο περισσότερο αυτό με την τριπλή ντίζα!!!Φιλιά!!!

Gina-Teta είπε...

Πολύ πολύ όμορφα. Μου άρεσε ιδιαίτερα το πρώτο. Καλή δύναμη!