Σελίδες

Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Σύρμα και χάντρα , Υλικά από την Βάσια , δράσεις των blogger και ένα βραβείο

Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας όχι κάποια κοσμήματα που έφτιαξα αλλά ένα βιβλίο.. μια άλλη δραστηριότητα μιας φίλης ..ένα νέο blog  που μας αφορά όλες  και για το τέλος ένα βραβείο..

Να ξεκινήσω με το βιβλίο της Δροσοσταλίτσας.. γνωστή πιστεύω σε όσους ασχολούνται με το χειροποίητο.. για μένα ήταν από τα πρώτα blog  που μπήκα κ μαγεύτηκα κ αργότερα. βρήκα κ άλλες ταλαντούχες γυναίκες.. που από ένα μικρό σύρμα..κάναν μαγικά...
Η Δροστοσταλίτσα αποφάσισε λοιπόν να μοιραστεί μαζί μας τα ..μυστικά της κ τα συγκέντρωσε όλα σε ένα υπέροχο καλοδουλεμένο βιβλίο..με φωτογραφίες όμορφες..οδηγίες απλές .. ένα βιβλίο που είναι άριστο εργαλείο για όσους θέλουν ν ασχοληθούν με το χειροποίητο δεν έχουν τρόπο να παρακολουθήσουν μαθήματα ή κάποια σχολή αλλά αγαπούν το κόσμημα ...τεχνικές..βήμα βήμα οδηγίες ..
Σύρμα κ χάντρα  απο την Δροσοσταλίτσα  και εύχομαι ολόψυχα να παει παρα πολυ καλα σε πωλήσεις


*****************************************************************

Την Βάσια την γνώρισα  κ αυτή μέσα στην blogoγειτονία μας και αργότερα βρεθήκαμε κ στο facebook 
Πριν απο λίγο καιρό πέρα απο τις υπέροχες κατασκευές της ,κοσμηματα κ όλα τ αλλα που φτιάχνει άρχισε να φέρνει κ υλικά.. κ επειδή γνωρίζω απο πρώτο χέρι πόσο δυσκολο ειναι να βρουμε υλικά ειδικά εμεις που δεν μένουμε Αθήνα Θεσσαλονική κτλ ... σας προτείνω να δείτε τι υλικά έχει κ να την προτιμήσετε γιατί πέρα  του ότι ειναι αξιόπιστο άτομο.. είναι κ γλυκύτατη ..εξυπηρετικότατη κ σίγουρα δεν θα σας πουλήσει..φύκια για μεταξωτές κορδέλες ...


Μπορείτε να την βρείτε στο facebook  >>  Βάσια χειροποίητες δημιουργίες

*******************************************************************
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ 

Ένα νεό μπλογκ δημιουργήθηκε μετά την αρχή που έγινε με το φιλανθρωπικό Μπαζαρ στην Πτολεμαΐδα και τα συρτάρια που πήραν ζωη απο μια ιδέα της Ρένας κ έφτασαν να  δώσουν ελπίδα κ χαμόγελα σε φιλανθρωπικά ιδρύματα.. 
Θα δανειστώ το κείμενο που υπάρχει στην αρχή του blog 
Αυτό το blog δημιουργήθηκε για να συμπεριλάβει όλες τις δράσεις των blogger που προκύπτουν από τον εθελοντισμό και μόνο. Ανήκει σε όλους.Οποιαδήποτε πρωτοβουλία από blogger, σε όποιο μέρος της Ελλάδας, μπορεί να προβάλλεται εδώ και να χαίρει της συμπαράστασης όλων των υπολοίπων. Όταν υπάρχει ''δράση'' όλες οι προσφορές εντός κι εκτός των blogs θα είναι καλοδεχούμενες, χωρίς
πιέσεις και υποχρεώσεις. Η εθελοντική προσφορά δεν πρέπει να γίνεται καταπιεστική και ''καθήκον''...πρέπει να βγαίνει αβίαστα για να μπορεί να εκπληρώνει τους σκοπούς της στη διάρκεια του χρόνου...



***********************************************************
Τέλος να ευχαριστήσω θερμά την Τζένη  και το blog  της  jenny's lifestory για την τιμή που μου κάνει να μου χαρίσει ένα βραβείο και να στολίσω το σπιτάκι μου ..




3 σχόλια:

Pyroessa είπε...

Συγχαρητήρια Λένα μου για την πολυ ωραία ανάρτηση! Να χαίρεσαι το βραβειάκι σου το αξίζεις, ειδικά όταν έρχεται από τέτοια "χέρια" (εννοώ την αγαπημένη μου Τζένη φυσικά)
φιλιά

Pepi είπε...

Λένα, να το χαίρεσαι το βραβείο σου! Να'σαι καλά και να μάς δείχνεις όμορφα πράγματα!

Taelia88 είπε...

Να το χαίρεσαι το βραβείο σου! Πολλά ακόμη σου εύχομαι!! Είναι πολύ όμορφο να τονίζονται άτομα και δράσεις που αξίζει να βγουν "παραέξω"!! Καλό σου βράδυ!