Σελίδες

Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012

Καλή χρονιά!!!

Το 2012 ήταν μία περίεργη χρονιά..ψυχοφθόρα κάποιες στιγμές.. ευχάριστη κάποιες άλλες.. μου στέρησε αγαπημένους ανθρώπους.. με έκανε να σκεφτώ διαφορετικά για πολλά πράγματα για το τι έχει σημασία και τι όχι.. ένοιωσα ευτυχισμένη για αγαπημένα πρόσωπα που έχω κοντά μου ,,γιατι όταν μου χαμογελούν ο κόσμος μου αλλάζει χρώμα..φωτίζεται πιο πολύ .. το 2012 γνώρισα κάποιους ανθρώπους καλύτερα .. μια δημιουργική χρονιά το 2012 στο μεγαλύτερο κομμάτι του.. εύχομαι το 2013 να είναι καλύτερο για την χώρα μας .. και για τον καθένα ξεχωριστά ..να είμαστε περισσότερο ενωμένοι.. να βοηθούμε πιο πολύ όσους έχουν ανάγκη.. με όποιο τρόπο μπορούμε..να δίνουμε πιο πολλές αγκαλιές ..ν αγαπαμε πιο πολύ κ να το δείχνουμε .. γιατί ποτέ δεν ξέρουμε τι θα γίνει την επόμενη στιγμή .. να κάνουμε όνειρα κ να προσπαθούμε να τα πραγματοποιήσουμε..
Υγεία κ παλι θα ευχηθώ..είναι το πιο βασικό για μένα..
Λιγότερη μιζέρια.. πιο πολλά χαμόγελα..και να σκεφτόμαστε θετικά ..όλα θα είναι καλύτερα κ όλα θα κυλήσουν όπως πρέπει..
Ολόψυχα Καλή χρονιά !!!

8 σχόλια:

Μαρία Έλενα είπε...

Καλή χρονιά να έχεις με υγεία
Φιλάκια ...

Pepi είπε...

Καλή χρονιά, Ελενα!! Πάντα με υγεία, χαρά, ευτυχία και αγάπη! Και πάλι ευχαρστώ για τα δωράκια σου από την μυστική ανταλλαγή δώρων! Πολλά φιλιά!

Δημιουργία είπε...

Καλή και δημιουργική χρονιά.

Funky Monkey είπε...

Καλώς σε βρήκα! Ευχαριστώ πολύ για την επίσκεψή σου και για τις ευχές. Ανταποδίδω, ευχόμενη κι εγώ με τη σειρά μου Καλή Χρονιά, με Υγεία, Χαρά, Αγάπη, Έμπνευση και Αισιοδοξία. Φιλιά, θα τα λέμε!

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

Καλή και ευτυχισμένη χρονιά να έχουμε με αγάπη και υγεία και καλύτερες στιγμές στις χώρες μας και η blogoγειτονιά μας να μας χαρίσει κι αυτό τον χρόνο όμορφες στιγμές και όμορφες αναρτήσεις.

Φανή είπε...

Καλή χρονιά, με υγεία και όμορφες στιγμές πλάι σε αγαπημένους ανθρώπους!

ο παρατηρητης είπε...

χαμογελο και ονειρα θελουμε φετος και τπτ αλλο

Paraskevi Lamprini M. είπε...

καλή χρονιά... εύχομαι το 2013, νάχει μόνον ΑΨΟΓΕΣ μέρες για σένα!! και για τους δικούς σου!