Σελίδες

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2012

Για χάρη της Πένυς και της Maya's - Φιλανθρωπικά Bazaar

Η Πένυ  που έχει το blog my craft center ζήτησε μια χάρη..και δεν θα μπορούσα να πω όχι όταν είναι για τόσο καλό σκοπό ..έχουν δημιουργήσει στην πόλη της μια ομάδα για να βοηθούν όσους έχουν ανάγκη..τα Χριστούγεννα θα κάνουν ένα φιλανθρωπικό μπαζάρ και ζητά από όλες τις bloggers να προσφέρουμε ότι μπορούμε για να συγκεντρωθούν χρήματα και να βοηθήσουν έτσι οικογένειες να κάνουν γιορτές και να ξεχάσουν για λίγο τα προβλήματα τους ..δείτε εδώ την σχετική ανάρτηση ..μέχρι 10 Δεκεμβρίου είναι η προθεσμία για να στείλουμε ότι μπορεί η καθεμία μας .. στην ανάρτηση έχει κ τα στοιχεία αποστολής ..


Η επόμενη πρόσκληση ήταν της γλυκιάς Maya από το blog Maya's Fairytale που ζήτησε κ πάλι την βοήθεια όλων των blogger για το Χριστουγεννιάτικο  μπαζάρ << ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ >>  των παιδιών με αναπηρία  της Αμαρυσίας Εστίας και του Κ.Δ.Α.Π.  (Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Α.Μ.Ε.Α. Δήμου Αμαρουσίου).. μπορείτε να δείτε περισσότερα εδώ και όλες τις πληροφορίες για την αποστολή των χειροποίητων σας .. 




ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ..
Η προσφορά και η Αγάπη ας μας ενώνουν όλους ...

5 σχόλια:

Pepi είπε...

Σε συγχαίρω για την όμορφη προσφορά σου, για μια ακόμη φορά!

Kiki Aposeki είπε...

Μπράβο σου για την απλόχερη προσφορά!!! Καλό μήνα και καλή συνέχεια σου εύχομαι!!!

maya =^o^= είπε...

πωπω τι υπέροχα κομμάτια μας στέλνεις!!βέβαια όλες σου οι δημιουργίες είναι φανταστικές!!μια και μια!!!!!!!!!!εύχομαι καλή επιτυχία και στο άλλο μπαζάρ που στέλνεις!!να είσαι καλά κοριτσάκι μου!!!!!!!!σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!πάρα πολλά φιλάκια!!!!

Μαρία Έλενα είπε...

Όλα είναι πολύ όμορφα
Γεια στα χέρια σου
Φιλάκια ...

Pinelia είπε...

Μπράβο για την προσφορά σου και ιδιαίτερα για το σκοπό!Φιλιά!!