Σελίδες

Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Χάντρες από το Σουδάν..κ την Ελλάδα

Πριν λίγο καιρό μια κοπέλα μου έδωσε χάντρες που είχε φέρει απο το Σουδαν αλλά κ ένα της μαμας της κολιέ με πέρλες και ήθελε να φτιαξω διάφορα κοσμηματα..με το δικό μου γούστο ...το λαθος μου ειναι πως ξεχασα να φωτογραφίσω το πριν..κ το μετα που  λενε αλλά δεν πειράζει..
Στο  πρωτο κολιε ειχε παρα πολυ ομορφες χαντρες ημιπολυτιμους λιθους ματι της τιγρης ,μ αυτη την υπεροχη λαμψη.. μεγάλες ..ηταν αρκετες οποτε σκεφτηκα κατι για τον λαιμο.. εβαλα ενδιάμεσα στοιχεια σε ασημι κ μελί κ βγήκε το παρακάτω αποτέλεσμα ..
οι πέρλες πολλές ..προσθεσα πεταλουδες μαυρες κρυστάλλινες κ δαντελα μαυρη για το ένα

και στο αλλο τις ενωσα μια μια με μικρες χρυσες χαντρουλες ενδιάμεσα κ βγήκε πολυ διαφορετικο για να μπορει να τα συνδιάσει ανάλογα με το ντύσιμο που θα έχει 
εδώ οι χάντρες  ειναι κεχριμπαρι..κ εγιναν με την συνοδεια ενος τριφυλλιού  μπρελοκ..
σ αυτο με λιγο εθνικ στυλ..οι χαντρες ειναι μεγαλες χειροποιήτες ζωγραφισμενες στο χερι απο το Σουδάν παλι.. ..προσθεσα χνουδωτα γουνάκια.. κ κορδελες  και έτοιμο ..εντυπωσιακό κ χαρούμενο


8 σχόλια:

Unknown είπε...

Υπέροχα!Με γούστο, μεράκι και καλή διάθεση γίνονται καλλιτεχνικά θαύματα!
Μου αρέσει επίσης πάρα πολύ η ιδέα της μεταποίησης των κοσμημάτων!Γιατί όχι, παλιά κοσμήματα δικά μας, συγγενών και φίλων τροποποιούνται, ανασυνθέτονται και φοριούνται με σύγχρονο τρόπο!Φιλιά!Καλό βράδυ!

Funky Monkey είπε...

Τέλεια όλα τους! Μου αρέσει πολύ το μάτι της τίγρης σαν πέτρα... και οι ζωγραφισμένες στο χέρι χάντρες, ήταν εντυπωσιακές. Έκανες πολύ καλή δουλειά και πρωτότυπη, ειδικά όσον αφορά το τελευταίο κολιέ!

Μου φαίνεται ότι πρέπει να επισκεφτώ το Σουδάν...

Καλό απόγευμα!

Unknown είπε...

Test

Χρυσούλα είπε...

Πολύ όμορφα έγιναν όλα!...Μπράβο σου!
Όμορφο απόγευμα σου εύχομαι!

Δημιουργία είπε...

Όμορφες οι πέτρες αλλά και το δέσιμο που τους έκανες υπέροχο.

ΔΕΛΦΙΝΑΚΙ είπε...

το καθένα με την ομορφιά και τη χάρη του

Taelia88 είπε...

Τι όμορφα που είναι όλα, Έλενα!!!! Ξεχώρισα το κολιέ με τις πέρλες και τα μαύρα στοιχεία!! Είναι υπέροχο!!! Φανταστικό κόσμημα!!!
Φιλάκια!!

el.mar είπε...

Πολύ όμορφα!!!Το έθνικ όμως τέλειο!!!Καλή εβδομάδα!!!