Δευτέρα, 17 Μαρτίου 2014

Πεταλούδες για τον Σύλλογο Φλόγα

Η Δράση Ελληνίδων Drasi Greek bloggers διοργανώνει  bazaar στη Ναύπακτο αρχές Απριλίου και όλα τα έσοδα θα δοθούν στον σύλλογο γονιών παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Η Φλόγα
https://www.facebook.com/sillogosfloga
http://floga.org.gr/

Αυτή την φορά η Δράση Ελληνίδων Drasi Greek bloggers  στηρίζει τον σύλλογο της Φλόγας…Η «Φλόγα» λίγο πολύ φαντάζομαι σας είναι γνωστή…πρόκειται για σύλλογο γονέων παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια Πρόκειται…και εδώ αντιγράφω τα δικά τους λόγια….για  τα παιδιά που παλεύουν με αξιοπρέπεια και ηρωισμό τον καρκίνο, που έτυχε να τα προσβάλλει σε τρυφερή ηλικία.
Παράλληλα με τις επίπονες και ψυχοφθόρες θεραπείες, τις καθημερινές εξετάσεις στο Νοσοκομείο, τα παιδιά μας, παίζουν στη γειτονιά, πηγαίνουν στο σχολείο και προσπαθούν να παραμείνουν φυσιολογικά παιδιά, όσο τ' αφήνει η κοινωνία γύρω τους!
Αξίζουν τα παιδιά τους κόπους και τις θυσίες, γιατί κάθε μέρα που περνά προσφέρουν απλόχερα την ηθική ικανοποίηση σε όσους τα φροντίζουν. Ένα χαμόγελο, μια τρυφερή κουβέντα! Τα παιδιά μας ωριμάζουν αναγκαστικά και σκέφτονται πιο πολύ από τα συνομήλικά τους.


Όλα τα έργα τα προσφέρουμε εξ ολοκλήρου πάντα για τα bazaar-εκθέσεις που διοργανώνουμε σαν Δράση Ελληνίδων bloggers.
Δεν εισπράττουμε ούτε διαχειριζόμαστε χρήματα εμείς.
Κατά τη διάρκεια της έκθεσης-παζάρι, παρευρίσκονται εκπρόσωποι του εκάστοτε συλλόγου και εισπράττουν οι ίδιοι τα χρήματα με αποδείξεις.

Μπορεί ο καθε ενας να στειλει δημιουργίες του  στην διεύθυνση
Σύλλογος Φλόγα
Τζαβέλλα 49
Τ.Κ. 30300
Ναύπακτος
Υπόψιν κας Βιολέτα Πλέσσα

Καλή επιτυχία !!!!

Το θέμα είναι " Πεταλούδες και Λουλούδια" ..οι δικές μου πεταλούδες πετούν..κ ελπίζω να προσφέρουν στον σύλλογοΝα πω πως οι συγκεκριμένες πεταλούδες έγιναν με την τεχνική που περιγράφει στο βιβλίο της "Σύρμα και χάντρα " η πολυαγαπημένη μου Δροσοσταλίτσα .. 5 σχόλια:

syros2js είπε...

Σίγουρα θα προσφέρουν πολλά οι δημιουργίες σου!!!
Είναι πολύ όμορφα όλα!!
Καλοτάξιδα να είναι!
Φιλιά πολλά!
Καλή εβδομάδα!

jenny είπε...

με συγκινείς πάντα πολύ ευχάριστα...τα δημιουργήματά σου είναι από τα πιο κομψά και τεχνικά άψογα λόγω Δροσοσταλίτσας που κι εμένα είναι αγαπημένη μου....πιο πολύ με συγκινεί το πώς παλλεται η καρδιά σου τρέχοντας να συνεισφέρεις ό,τι μπορείς...δεν θα σου πω μπράβο....μη σου κλέψω τη δόξα του ουρανού, θα σου πω όμως ευχαριστώ που θυμίζεις πως άνθρωπος δεν έιναι απλά αυτός με τα ταπεινά ένστικτα...κάποιοι έχουν και ποιότητα...

Maria Naka είπε...

Ειναι υπεροχες!!! Καλημερα!

Μαρία Έλενα είπε...

Πολύ όμορφα όσα έφτιαξες.
Φιλάκια ...

Pinelia είπε...

Μπράβο!Οι δημιουργίες σου είναι από τις αγαπημένες μου!Συγχαρητήρια για την προσφορά σου!